Loopbaanadvies

Je staat op een kruispunt in jet leven en bent op zoek naar meer bezieling in je werk of studie. Een loopbaantraject vraagt de moed om naar binnen te keren en naar buiten te treden. In vijf tot acht gesprekken ontwikkel je een nieuw perspectief dat past bij jouw unieke persoonlijkheid. Met behulp van de Talentscan krijg je snel inzicht in jouw kwaliteiten. Dit vormt de basis voor een toekomstplan waaraan je zelf actief vorm geeft.

De Talentscan wordt ook als startpakket aangeboden. Binnen twee gesprekken kom je al snel tot een paar verassende inzichten die je ongetwijfeld in de goede richting wijzen. Daarnaast kan de Talentscan ook in teamverband worden aangeboden: het is een leuke en leerzame manier om elkaar beter te leren kennen.

Tijdens de gesprekken krijg je antwoord op vragen als: Waar ben ik goed in? In welke omgeving kom ik het beste tot mijn recht Welke vaardigheden wil ik ontwikkelen? Wat houdt me tegen? Tussen de gesprekken door krijg je opdrachten, waardoor je meer zicht krijgt op je mogelijkheden en stappen gaat zetten, die daarbij passen.

 

Tarieven en Contact