Loopbaancoach

Een loopbaantraject vraagt de moed om naar binnen te keren en naar buiten te treden

In zes tot tien gesprekken ontwikkel je een nieuw perspectief, dat past bij jouw kwaliteiten en loopbaanwensen. Je leert bovendien nieuwe vaardigheden om je dromen te realiseren. Daarbij krijg je opdrachten, waardoor je meer zicht krijgt op je mogelijkheden en stappen gaat zetten, die daarbij passen.

Tijdens de coaching krijg je antwoord op vragen als: Waar ben ik goed in? In welke omgeving kom ik het beste tot mijn recht? Hoe kan ik me verder ontwikkelen?  Wat houdt me tegen? Waar en hoe vind ik werk dat bij me past?

Met behulp van de Talentscan krijg je snel zicht op jouw kwaliteiten. Dit vormt de basis voor een toekomstplan waaraan je zelf actief vorm geeft. De Talenscan kan ook als startpakket worden aangeboden. Binnen een gesprek kom je tot een paar verassende inzichten die je ongetwijfeld in de goede richting wijzen. Daarnaast kan de Talentscan ook in teamverband worden aangeboden: het is een leuke en leerzame manier om elkaar beter te leren kennen. Lees daarover meer in mijn  blog Haal meer uit jezelf met de Talentscan

Wil je weten of er een match is? Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek

Tarieven en Contact